Menu

Språk:

Med Balco vil du få energibesparelser

Energieffektivisering gjennom innglassede balkonger

En av de største kostnadene for boliger i borettslag og sameier er energi. Det kan derfor være mye å spare, ved å gjennomgå og optimalisere energiforbruket i borettslaget/sameiet. Eldre bygninger og gamle fasader er energityver som øker energikostnadene. Med en riktig innglasset balkong fra Balco vil du få energibesparelser.

Over halvparten av norske husholdningers energiforbruk går til oppvarming. Derfor er det et stort potensial for effektivisering/reduksjon av forbruket. Med investering i besparende løsninger, som en innglasset balkong, kan 6-7 grader varmere luft tilføres leiligheten for oppvarming. På denne måten reduseres energiforbruket med rundt 15 prosent.

Les mer om energieffektivisering gjennom innglassede balkonger.


Med Balco vil du få energibesparelser

Balco er størst i Europa på innglassede og åpne balkonger. Kontakt en av våre selgere for å få rask og personlig service.

Totalentreprise -vi tar ansvar hele veien

Balco er markedsledende i bransjen – vi utvikler, produserer, selger og er ansvarlig for monteringen av våre egenproduserte åpne og innglassede balkongsystemer. Våre balkongsystemer brukes i nyproduksjon, renovering og ferdigstilling av balkonger. Vårt brede kundesegment inkluderer blant annet borettslag, sameier, kommunale boligselskaper, private eiendomseiere, arkitekter og utbyggere. Hovedkontoret med egen produksjonsenhet er i Växjö i Småland, og vi har datterselskaper i Danmark, Finland, England, Tyskland, Polen og Nederland.

Mer informasjon om Innglassede balkonger, Åpne balkonger, Svalganger og Balkongrehabilitering

Balco Utsikten Nacka Balkong 349x254
Åpne Balkonger fra Balco
Balco balkonger Innglassning av balkong svalganger glass til balkong
Innglassede balkonger fra Balco

Abonner på vårt nyhetsbrev!

Få løpende informasjon om våre produkter og løsninger for borettslag, kommunale boligselskaper, private eiendomsbesittere, arkitekter og byggherrer.