Menu

Språk:

Møt Balco på gatefest i Kongsberg

I år feirer Kongsberg by 400-årsjubileum etter at byen ble grunnlagt ved kongelig resolusjon. Samtidig feirer KBBL (Kongsberg Boligbyggelag) sitt 70-årsjubileum og inviterer i den anledning til gatefest for store og små, torsdag 6. juni.

KBBL opererer hovedsakelig i Kongsberg samt i nabokommunene. Sammen med samarbeidspartnere byr de på aktiviteter, konkurranser og underholdning i Christian Augusts gate og det vil være grillmat tilgjengelig.

The Balco Truck kommer på gatefesten

Møt Balco på gatefest i Kongsberg. Balco Truck
Møt Balco på gatefest i Kongsberg. Balco Truck
Møt Balco på gatefest i Kongsberg. Balco Truck

Vi merker økt interesse for balkongfornyelse med både åpne og innglassede systemer i byen og vi i Balco stiller opp med vår utstillingslastebil «The Balco Truck» på gatefesten. Dette er en perfekt anledning til å diskutere balkonger og fasaderehabilitering.

Vi i Balco er kjent for våre innovative og bærekraftige løsninger og her kan du få en dypere forståelse for hvordan Balco sine balkongløsninger kan forbedre eiendommer. Enten du er eiendomseier, borettslag eller bare interessert i balkong- og fasadeprosjekter, vil våre representanter gi deg verdifull informasjon og inspirasjon.

Kom innom oss i Kongsberg og få innsikt i hvordan Balco kan skape skreddersydde balkongløsninger som passer dine behov og ønsker. Vår lange erfaring betyr at vi stadig ligger i forkant med løsninger som kombinerer stil, sikkerhet og bærekraft.

Møt Balco på gatefest i Kongsberg, torsdag 6. juni 2024.


Kontakt Balco

Balco er størst i Europa på innglassede og åpne balkonger. Kontakt en av våre selgere for å få rask og personlig service.

Totalentreprise – Balco tar ansvar hele veien

Balco er markedsledende i bransjen – vi utvikler, produserer, selger og er ansvarlig for monteringen av våre egenproduserte åpne og innglassede balkongsystemer. Våre balkongsystemer brukes i nyproduksjon, renovering og ferdigstilling av balkonger. Vårt brede kundesegment inkluderer blant annet borettslag, sameier, kommunale boligselskaper, private eiendomseiere, arkitekter og utbyggere. Hovedkontoret med egen produksjonsenhet er i Växjö i Småland, og vi har datterselskaper i Danmark, Finland, England, Tyskland, Polen og Nederland.

Mer informasjon om Innglassede balkonger, Åpne balkonger, Svalganger og Balkongrehabilitering

Åpne Balkonger fra Balco
Åpne Balkonger fra Balco
Innglassede balkonger fra Balco
Innglassede balkonger fra Balco

Abonner på vårt nyhetsbrev!

Få løpende informasjon om våre produkter og løsninger for borettslag, kommunale boligselskaper, private eiendomsbesittere, arkitekter og byggherrer.