Hvordan har balkongene dine det?

Har betongen begynt å revne? Har balkongrekkverket begynt å helle? Er det problemer med innglassingene? Da er det på tide med handling – og det er to forskjellige alternativer.

Klimaet vårt utsetter betongen på åpne balkonger for store belastninger, og som beboer har du ofte ingen anelse om hvordan dette kan påvirke balkongens sikkerhet og levetid. Derfor er det viktig å følge vedlikeholdsplanen og sørge for å rehabilitere i tide.
Et bedre alternativ til en tradisjonell rehabilitering er innglassing med Balco-metoden.

Det er en kostnadseffektiv løsning som gir en større, mer attraktiv balkong og som også er klimasmart

Kontakt en av våre selgere for å få rask og personlig service.

Balkongrehabilitering med Balco-metoden

En balkongrehabilitering med den unike Balco-metoden betyr at de gamle balkongene blir revet ned, balkongplatene blir utvidet og innglasset med vårt patenterte balkongsystem. Den nye glassfasaden, som kan åpnes, beskytter både de nye betongplatene og eksisterende vinduer, dører og vegger. Hele arbeidet blir gjort fra utsiden og forstyrrer ikke beboerne.

Balco-metoden gir økonomiske fordeler for eiendommen og bidrar til økt trivsel for beboerne. I tillegg betyr det at du sparer energi, noe som fører til redusert klimaavtrykk. Det er til glede for oss alle.

Tradisjonell balkongrehabilitering

En tradisjonell balkongrehabilitering betyr at betongen blir utbedret og at rekkverk blir skiftet. Denne typen rehabilitering holder i ca. 15 år. Dette er så lenge rehabiliteringen kan tåle påkjenningene fra vær og vind, samt annen slitasje. Deretter må arbeidet gjøres om igjen. En annen stor ulempe med de eksisterende åpne balkongene er at de fungerer som kjøleribber på fasaden med kuldebroer, som forårsaker unødvendige oppvarmingskostnader.

Fordelene med Balco-metoden

Balkongrehabilitering med Balco-metoden. Bedre trivsel

Økt trivsel for beboerne

En ny, stor innglasset balkong gir beboerne et sted de kan ha glede av store deler av året. I tillegg senker vår integrerte innglassing lydnivået med opptil 20 dB. Våre balkongsystemer har også mange smarte funksjoner som gjør hverdagen på balkongen enklere. Det kan også gjøre underverker for en trist og slitt blokk eller husfasade. Dermed bidrar Balco-metoden til økt trivsel – og hvis beboerne trives, reduseres inn- og utflyttingen.

Balkongrehabilitering med Balco-metoden. Klimasmart og langsiktig

Klimasmart og langsiktig

Energibesparelser reduserer klimaavtrykket. Vi i Balco er stolte over at vår patenterte metode har vist seg å være bærekraftig for miljøet. Det er til glede for oss alle.

Balkongrehabilitering med Balco-metoden. Store økonomiske fordeler

Store økonomiske fordeler

Balco-metoden gir balkongene en levetid på minst 90 år. Dette betyr at utvendig vedlikehold reduseres betydelig. Men det er mange andre økonomiske fordeler med Balco-metoden. Energiforbruket avtar ettersom oppvarmingsbehovet faller med opptil 20 prosent – i noen tilfeller enda mer. Nytteverdien øker både fordi balkongen blir større, og fordi den blir innglasset. Samtidig reduseres både den årlige avskrivningen og kostnadene for vedlikehold av fasade, balkongdør og vindu på balkongen.

Citat Balco

Vi valgte å kle inn hele fasaden med Balcos innglassing­system, noe som ikke bare beskytter fasaden, vinduene og balkongdører, men som også gir beboerne en lavere opp­varmingskostnad. Dette er en god investering, både i livs­kvalitet og økt verdi for leilighetene.

Mona Anita Waleur,

Styreleder i Greåkerdalen I Borettslag, Greåker


Balkongrehabilitering – Fra idé til virkelighet

Med Balco får du en fleksibel, trygg og stabil partner som hjelper deg gjennom hele byggeprosessen, fra de første betraktningene til sluttkontroll med overtakelse.

Råd

Først diskuterer vi i fellesskap dine ønsker og behov med hensyn til balkongens utførelse og funksjon. balkongens design og funksjon. Deretter utarbeider Balco et forslag, en grov tidsplan og en kostnadsberegning.

Arrow

Konstruksjon

Balcos ingeniører starter konstruksjonsarbeidet. Selv om balkonger kan se like ut, er hver og en unik.

Arrow

Fabrikasjon

Balcos balkonger blir produsert i moderne lokaler ved siden av vårt svenske hovedkontor i Växjo og ved vår fabrikk i Polen.

Arrow

Levering

Hvert enkelt balkongsystem blir delvis montert og grundig merket ved fabrikken. Formålet er å forenkle transporten og lette arbeidet for montørene på byggeplassen.

Arrow

Sluttkontroll

Når balkongene er montert og ferdige, må de gjennom en sluttkontroll før de kan tas i bruk. Balco gir 5 års garanti.

Arrow

Vil du vite mer om balkongrehabilitering?

Fyll ut navn, telefonnummer og e-post, så tar vi kontakt med deg. Vi lager ikke individuelle balkonger til private hus eller lignende.

    Jeg har lest og er enig Balcos Integritetspolicy.