Om oss

Vi elsker balkonger!

Vi kan like gjerne innrømme det: Vi elsker balkonger! I begynnelsen hadde vi små ressurser å jobbe med, men man kommer langt med entusiasme og hardt arbeid. I dag har vi en sterk markedsposisjon, og det er etterspørsel etter våre åpne og innglassede balkongsystemer over hele Europa. Vi er også stolte over at våre innovative løsninger og elegante design har gitt mange mennesker økt livskvalitet.

BARE FOR DEG

For oss er det ikke bare sluttresultatet som teller. Vi vil at du skal føle deg trygg allerede ved første kontakt. Derfor har hvert objekt kun én selger og hvert prosjekt kun én prosjektleder, og disse to er dine kontaktpersoner i stort som smått.

TRYGG OG STABIL PARTNER

Det er en stor beslutning å skulle investere i innglassede balkonger. Det er mange som er involvert i beslutningsprosessen, og det dukker alltid opp en rekke spørsmål underveis. Det er dessuten lett å overse noe.

BÆREKRAFTIG PRODUKT

Balco har sin produksjon i moderne og effektive lokaler på den svenske hovedkontor i Växjö. Produksjonen er ISO 9001, ISO 14001 og ISO 3834-2, noe som gjør Balco unik i bransjen. Det innebærer en høy grad av kvalitet i alle deler av produksjonen og til Balco tar stor respekt for miljøet. Produksjonen brukes kun elektrisitet som kommer fra fornybare kilder.

Vi hjelper dere derfor gjerne gjennom hele byggeprosessen, fra de første famlende spørsmålene til den endelige sluttbefaringen. Høy kvalitet og lang erfaring kombinert med en sunn og solid økonomi gjør oss til en trygg og stabil samarbeidspartner.

PERSONAL DATA PROCESSING (GDPR)

Integrity is important to Balco and, as a customer, supplier, partner or job applicant, you should feel secure in submitting your personal data to us. Balco is open in disclosing information about how your personal data is processed when you enter into a business relationship with us.

Balco AS, Sandstuveien 60A, 1184 Oslo, company registration no. 979 458 398 (Balco) is the controller of personal data.

Learn more about how we handle collected data by clicking here.

Kvalitetsbevis som gir trygghet

En innglasset balkong er en stor investering som man skal ha glede og nytte av i mange år fremover. Derfor er det ekstra viktig at produktene holder høy kvalitet, og at leverandøren har en solid økonomi.

Den globale bedriften Dun & Bradstreet gjennomfører hvert år en kredittvurdering av svenske bedrifter. De ti siste årene har vi fått høyeste kredittverdighet – AAA.

Balco Patent Logotyp

Dette symbolet angir at løsningen er unik for Balco. Vi har et førtitalls patenter på små detaljer som hever sluttresultatet betydelig.

ISO certifiering

Vår ISO 9001-sertifisert betyr at du får et kvalitetssikret produkt / tjeneste som oppfyller de kravene du kan spørre. ISO 14001 betyr at vår produksjon på en miljømessig hensynsfull måte. Balcos registreringsbevis finner du her.

Symbolet for Balkongforeningen i Norden. Som medlem forplikter vi oss til å følge foreningens anvisninger om levering av trygge balkonger av høy teknisk kvalitet.

Symbolet for Sentralt Godkjent. Balco er igjen godkjent etter ny ordning om sentral godkjenning fra 01.01.2016 – 04.12.2020. Balcos godkjenningsbevis finner du her.

Balco er en pålitelig leverandør som du finner  i StartBANK. StartBANK er et felles leverandørregister som brukes av innkjøpere innenfor bygg og anlegg, forvaltning, forsikring og fast eiendom i Norge, til støtte for seriøse leverandører og med oppdatert og kontrollert leverandørinformasjon. Balcos registreringsbevis finner du her

Balcos rekkverk og balkonginnglassinger ble CE-sertifisert i 2013, i henhold til EN 1090-1, av Nordcert. Selskapet er et uavhengig organ for CE-sertifiseringer som fokuserer på produsenter av sammensatte stål og aluminiumkonstruksjoner. Nordcert sertifisering gir oss rett til å merke alle våre produkter med deres offisielt tildelte nummer, CE / 1505, og bruken av CE-logoen. Balcos registreringsbevis finner du her

Vi tar ansvar

Vi er stadig på utkikk etter nye løsninger som kan bidra til å redusere belastningen på miljøet ytterligere i vår produksjon og våre produkter. For eksempel er de fleste materialene som brukes i våre lastesystemer vedlikeholdsfrie og resirkulerbare.

.

Lang levetid og robuste konstruksjoner bidrar til å gjøre våre produkter bærekraftig både for lommeboken og miljøet. I tillegg produserer vi alle balkonger i moduler for å minimere fraktkostnadene.