Åpne balkonger

En balkong er et virkelig pluss uansett størrelse på leilighet, eller tid på året. Å kunne åpne opp, slippe inn frisk luft og bøye seg over et balkongrekkverk gir alltid en følelse av frihet. Og hva skulle sommeren i byen være uten mulighet til å tilbringe tid med familie og venner på balkongen? Selv om vårt klima ikke alltid innbyr til å sitte ute, kan man ved hjelp av noen varme pledd klare også kjøligere vær og forlenge utesesongen betydelig.

I Balcos sortiment finnes det et bredt tilbud av balkonger, tilpasset for så vel nybygg som rehabilitering . Ved en tradisjonell rehabilitering kan Balco om ønskelig tilpasse en løsning som gjør at dere får en balkong større enn den gamle. Selvsagt oppfyller Balco alle sikkerhetskrav som stilles og tilpasser etter de krav, regler og forhold som gjelder på stedet. Kort og godt – Vi hjelper deg å finne den perfekte kombinasjonen for deg, ditt hus og ditt boretslagt/bolisammeie.

Balcos seneste tilskudd er stålbalkongen, et nytt produkt som er tilpasset for og med elegant og stilren design, spesielt med fokus på fasader på eldre eiendommer.