Menu

Språk:

Balco Group overtar Riikku Group Oy

Balco Group AB har blitt enige om og fullført oppkjøpet av alle aksjene i Riikku Group Oy, et av Finlands ledende selskaper innen balkonginnglassing.

Oppkjøpet, det største Balco Group har gjennomført til dags dato, vil bli konsolidert fra 1. januar 2024 og forventes å bidra positivt til inntjening per aksje i løpet av hele 2024. Balco Group etablerte en sterk posisjon på det finske balkongmarkedet gjennom oppkjøpet og styrket sitt sortiment i nybyggsegmentet. Oppkjøpet styrker også Balco Groups markedsposisjon i Norden, noe som er i tråd med gruppens langsiktige strategi.

Balco Group har gode muligheter til å selge Riikkus produkter på våre andre markeder.

”Oppkjøpet av Riikku Group er det største Balco Group har gjennomført til nå og styrker både vår posisjon i Finland og som markedsledende balkongleverandør i Norden. Gjennom Balco Groups ekspertise innen renovering ser vi stort potensial for å øke Riikkus salg i dette segmentet. Videre ser vi en god mulighet til å selge Riikkus produkter på våre andre markeder,” sier Camilla Ekdahl, president og administrerende direktør i Balco Group.

Balco Group overtar Riikku Group Oy
Balco Group overtar Riikku Group Oy

Vennligst ta et øyeblikk for å lese den komplette pressemeldingen, som er tilgjengelig på balcogroup.se.


Kontakt Balco

Balco er størst i Europa på innglassede og åpne balkonger. Kontakt en av våre selgere for å få rask og personlig service.

Totalentreprise – Balco tar ansvar hele veien

Balco er markedsledende i bransjen – vi utvikler, produserer, selger og er ansvarlig for monteringen av våre egenproduserte åpne og innglassede balkongsystemer. Våre balkongsystemer brukes i nyproduksjon, renovering og ferdigstilling av balkonger. Vårt brede kundesegment inkluderer blant annet borettslag, sameier, kommunale boligselskaper, private eiendomseiere, arkitekter og utbyggere. Hovedkontoret med egen produksjonsenhet er i Växjö i Småland, og vi har datterselskaper i Danmark, Finland, England, Tyskland, Polen og Nederland.

Mer informasjon om Innglassede balkonger, Åpne balkonger, Svalganger og Balkongrehabilitering

Åpne Balkonger fra Balco
Åpne Balkonger fra Balco
Innglassede balkonger fra Balco
Innglassede balkonger fra Balco

Abonner på vårt nyhetsbrev!

Få løpende informasjon om våre produkter og løsninger for borettslag, kommunale boligselskaper, private eiendomsbesittere, arkitekter og byggherrer.