Menu

Språk:

Balco Group fortsetter å styrke posisjonen i Finland

Balco Group AB vokser videre og gjennomførte 1. mars et strategisk oppkjøp av det finske fasadeselskapet Suomen Ohutlevyasennus Oy. Oppkjøpet styrker og komplementerer Balco Groups tilstedeværelse og kundetilbud på det finske markedet.

Suomen Ohutlevyasennus Oy ble grunnlagt i 1984 og er en ledende aktør innen totalentreprise med fasaderenovering som spesialområde. Selskapet, som er basert i Åbo, arbeider hovedsakelig innenfor renoveringssegmentet og kundene består av boligsameier og byggefirmaer.

Balco Group fortsetter å styrke posisjonen i Finland
Balco Group fortsetter å styrke posisjonen i Finland
Balco Group fortsetter å styrke posisjonen i Finland

Grønn transformasjon på det finske markedet

– Oppkjøpet av Suomen Ohutlevyasennus styrker  tilbudet vårt i Finland, samt vår posisjon innen grønn transformasjon og vår markedsposisjon i Norden. Suomen Ohutlevyasennus og Riikku Group Oy, vårt andre finske selskap, samarbeider allerede i dag i flere renoveringsprosjekter og vi ser gode synergier og vekstmuligheter for de to selskapene.” sier Camilla Ekdahl, administrerende direktør og konsernsjef i Balco Group.

Økt service og tilstedeværelse i Finland

Vi ønsker våre nye kollegaer velkommen til Balco-konsernet. Deres ekspertise innen fasaderenovering og totalentreprise kompletterer vårt eksisterende tilbud perfekt. Dette gjør det mulig å videreutvikle vår forretningsmodell og få tilgang til markedet for renovering av flerboligbygg.” sier Joakim Petersen-Dyggve, administrerende direktør i Riikku Group OY.

Gjennom oppkjøpet av Suomen Ohutlevyasennus Oy befester Balco Group sin stilling som en nøkkelaktør innen sektoren for balkong- og fasaderenoveringer i Norden, samtidig som man bidrar til en bærekraftig fremtid innen byggebransjen.

Les mer på balcogroup.se


Kontakt Balco

Balco er størst i Europa på innglassede og åpne balkonger. Kontakt en av våre selgere for å få rask og personlig service.

Totalentreprise – Balco tar ansvar hele veien

Balco er markedsledende i bransjen – vi utvikler, produserer, selger og er ansvarlig for monteringen av våre egenproduserte åpne og innglassede balkongsystemer. Våre balkongsystemer brukes i nyproduksjon, renovering og ferdigstilling av balkonger. Vårt brede kundesegment inkluderer blant annet borettslag, sameier, kommunale boligselskaper, private eiendomseiere, arkitekter og utbyggere. Hovedkontoret med egen produksjonsenhet er i Växjö i Småland, og vi har datterselskaper i Danmark, Finland, England, Tyskland, Polen og Nederland.

Mer informasjon om Innglassede balkonger, Åpne balkonger, Svalganger og Balkongrehabilitering

Åpne Balkonger fra Balco
Åpne Balkonger fra Balco
Innglassede balkonger fra Balco
Innglassede balkonger fra Balco

Abonner på vårt nyhetsbrev!

Få løpende informasjon om våre produkter og løsninger for borettslag, kommunale boligselskaper, private eiendomsbesittere, arkitekter og byggherrer.