Menu

Språk:

Møt Balco på en messe nær deg!

En perfekt anledning til å diskutere balkonger og fasaderehabilitering.

Er du nysgjerrig på hvordan Balco kan hjelpe dere med løsninger innen balkonger og fasaderehabilitering? Da har du snart en fantastisk mulighet til å møte vårt personale på en messe nær deg.

Vi i Balco er kjent for våre innovative og bærekraftige løsninger innen balkong- og fasaderehabilitering, og vi vil delta på flere messer rundt om i Norge i 2024. Her kan du stille dine spørsmål og få en dypere forståelse for hvordan Balcos balkongløsninger kan forbedre deres eiendom.

I vår eventkalender på balco.no kan du enkelt se hvilke datoer og steder som gjelder for at du enkelt skal kunne møte Balcos personale. Enten du er eiendomseier, borettslag eller bare interessert i balkong- og fasadeprosjekter, vil vårt personale gi deg verdifull informasjon og inspirasjon.

Møt Balco på en messe nær deg! Kåre og Anette
Møt Balco på en messe nær deg!
Møt Balco på en messe nær deg!

Balco kan skape skreddersydde balkongløsninger

Hvert møte er mer enn bare en presentasjon av produkter. Det er en sjanse til å engasjere seg i meningsfulle samtaler om hvordan du kan transformere din eiendom, ikke bare estetisk, men også funksjonelt. Vårt salgsteam gir personlig rådgivning og innsikt om hvordan Balco kan skape skreddersydde balkongløsninger som passer akkurat deres behov og ønsker.

I tillegg til å diskutere spesifikke prosjekter, kan du også lære om de siste trendene innen balkongdesign, fasaderehabilitering og energioptimalisering. Vår lange erfaring betyr at vi stadig ligger i forkant med løsninger som kombinerer stil, sikkerhet og bærekraft.

Møt Balco nær deg!

Å møte vårt personale på en messe er ikke bare informativt, det er også en utmerket anledning til å bygge relasjoner og nettverk. Uansett om dere er i begynnelsen av et balkongprosjekt eller midt i en fasaderehabilitering, er Balcos personale der for å støtte deg.

Ikke glem å sjekke ut vår eventkalender for å se når de besøker en by nær deg. Dette er en mulighet du ikke vil gå glipp av!

Les mer om alle utstillere og kolleger du kan møte på Bolig2024


Kontakt Balco

Balco er størst i Europa på innglassede og åpne balkonger. Kontakt en av våre selgere for å få rask og personlig service.

Totalentreprise – Balco tar ansvar hele veien

Balco er markedsledende i bransjen – vi utvikler, produserer, selger og er ansvarlig for monteringen av våre egenproduserte åpne og innglassede balkongsystemer. Våre balkongsystemer brukes i nyproduksjon, renovering og ferdigstilling av balkonger. Vårt brede kundesegment inkluderer blant annet borettslag, sameier, kommunale boligselskaper, private eiendomseiere, arkitekter og utbyggere. Hovedkontoret med egen produksjonsenhet er i Växjö i Småland, og vi har datterselskaper i Danmark, Finland, England, Tyskland, Polen og Nederland.

Mer informasjon om Innglassede balkonger, Åpne balkonger, Svalganger og Balkongrehabilitering

Åpne Balkonger fra Balco
Åpne Balkonger fra Balco
Innglassede balkonger fra Balco
Innglassede balkonger fra Balco

Abonner på vårt nyhetsbrev!

Få løpende informasjon om våre produkter og løsninger for borettslag, kommunale boligselskaper, private eiendomsbesittere, arkitekter og byggherrer.