Menu

Språk:

Bolig 2024 – Sandvika

Møt vårt personale og still dine spørsmål om balkonger på Bolig 2024 i Sandvika.

Balco er markedsledende i bransjen hvor vi utvikler, produserer, selger og er ansvarlige for montering av egentilvirkede åpne og innglassede balkongsystemer. På Bolig 2024 vil vi fortelle om Balcos balkongsystemer som brukes ved nyproduksjon, renovering og tillegg til balkonger. Balcos brede kundesegment inkluderer blant annet borettslag og kommunale boligselskaper. Vi jobber selvfølgelig også med private eiendomsbesittere samt arkitekter og byggherrer.

Balkonger som bidrar til et bærekraftig boende

Balcos balkongløsninger gir en beskyttet husfasade, reduserte vedlikeholdskostnader, senkede energikostnader, økt boligverdi – og økt trivsel for beboerne.

Møt Balcos personale og still dine spørsmål om balkonger på Bolig 202
Bolig 2024 – Sandvika. Møt Balcos personale og still dine spørsmål om balkonger på Bolig 202

Vi ses på Bolig 2024

En balkong er en virkelig ressurs, uavhengig av leilighetens størrelse eller årstid. Å kunne åpne opp og slippe inn frisk luft gir alltid en følelse av frihet. Og hva ville sommeren i byen vært uten muligheten til å tilbringe tid med familie og venner på balkongen? Selv om vårt klima ikke alltid inviterer til å sitte ute, kan man med hjelp av noen varme pledd takle også kjøligere vær. Med en innglasset balkong forlenger man utesesongen betydelig.

I Balcos sortiment finnes et bredt utvalg av balkonger, tilpasset både nybygg og renovering. Når det gjelder en balkongrenovering, kan den nye balkongen bli større enn den gamle. Selvfølgelig oppfyller Balcos produkter alle sikkerhetskrav og tilpasses etter forholdene som gjelder på stedet. Balcos selgere hjelper til med å finne den perfekte kombinasjonen for deg, ditt hus og din forening. Møt vårt personale på Bolig 2024 og still dine spørsmål om våre balkonger.

Velkommen til Bolig 2024

Kontakt en av våre selgere for rask og personlig service.

Balco har kontorer rundt om i Europa: Balco i Sverige, Balco i Danmark, Balco i Finland, Balco i Tyskland, Balco i Nederland og Balco i Storbritannia.


Kontakt oss

Balco er størst i Europa på innglassede og åpne balkonger. Kontakt en av våre selgere for å få rask og personlig service.

Totalentreprise -vi tar ansvar hele veien

Balco er markedsledende i bransjen – vi utvikler, produserer, selger og er ansvarlig for monteringen av våre egenproduserte åpne og innglassede balkongsystemer. Våre balkongsystemer brukes i nyproduksjon, renovering og ferdigstilling av balkonger. Vårt brede kundesegment inkluderer blant annet borettslag, sameier, kommunale boligselskaper, private eiendomseiere, arkitekter og utbyggere. Hovedkontoret med egen produksjonsenhet er i Växjö i Småland, og vi har datterselskaper i Danmark, Finland, England, Tyskland, Polen og Nederland.

Mer informasjon om Innglassede balkonger, Åpne balkonger, Svalganger og Balkongrehabilitering

Bolig 2024
Bolig 2024
Bolig 2024
Innglassede balkonger fra Balco

Abonner på vårt nyhetsbrev!

Få løpende informasjon om våre produkter og løsninger for borettslag, kommunale boligselskaper, private eiendomsbesittere, arkitekter og byggherrer.