Menu

Språk:

Vi ønsker Anette Valdersnes velkommen til Balco

Vi er glade for å kunngjøre at Balco i Norge har utvidet sitt team for å møte den økende etterspørselen på Vestlandet. Vi ønsker med dette Anette Valdersnes velkommen som Distriktsansvarlig på vårt kontor i Bergen.

Anette bringer med seg verdifull erfaring og ekspertise til teamet, og vi er sikre på at hun vil bidra til vår suksess i regionen.

Daglig leder på Balco AS, Per-Erik Sandberg, uttrykker sin glede over denne utviklingen, og sier:

”Vi ønsker Anette velkommen til vår salgsavdeling i Balco, og vår videre vekstreise i Norge. Hennes innsats og engasjement vil være en viktig ressurs for vårt team og våre kunder på Vestlandet.”

Vi ønsker Anette velkommen til vår salgsavdeling i Balco, og vår videre vekstreise i Norge.

Per-Erik Sandberg, Daglig leder på Balco AS

Anette – en del av salgsteamet

Vi ser frem til at våre kunder får muligheten til å møte Anette og dra nytte av hennes kompetanse. Balco er fast bestemt på å fortsette å levere høykvalitets innglassing og balkongløsninger, og med Anettes inntreden i teamet står vi bedre rustet enn noensinne for å oppfylle våre kunders behov.


Kontakt oss

Balco er størst i Europa på innglassede og åpne balkonger. Kontakt en av våre selgere for å få rask og personlig service.

Totalentreprise -vi tar ansvar hele veien

Balco er markedsledende i bransjen – vi utvikler, produserer, selger og er ansvarlig for monteringen av våre egenproduserte åpne og innglassede balkongsystemer. Våre balkongsystemer brukes i nyproduksjon, renovering og ferdigstilling av balkonger. Vårt brede kundesegment inkluderer blant annet borettslag, sameier, kommunale boligselskaper, private eiendomseiere, arkitekter og utbyggere. Hovedkontoret med egen produksjonsenhet er i Växjö i Småland, og vi har datterselskaper i Danmark, Finland, England, Tyskland, Polen og Nederland.

Mer informasjon om Innglassede balkonger, Åpne balkonger, Svalganger og Balkongrehabilitering

Åpne balkonger fra Balco
Åpne Balkonger fra Balco
Innglassede balkonger fra Balco
Innglassede balkonger fra Balco

Abonner på vårt nyhetsbrev!

Få løpende informasjon om våre produkter og løsninger for borettslag, kommunale boligselskaper, private eiendomsbesittere, arkitekter og byggherrer.