Menu

Språk:

Balco er stolte over å kunne presentere vår egen verdensmester – Anders!

Da han var 58 år gammel, startet han reisen mot verdensmester status med en gave han sent vil glemme – et nybegynnerkurs på den lokale CrossFit-klubben. Nå, åtte år senere, trener han fortsatt hardt, vanligvis fire ganger i uken.

I motsetning til hva man kanskje kunne tro, kommer ikke Anders fra en tidligere aktiv karriere innen idrett. Hverdagsmosjon har vært treningsformen hans. Han forteller at han har unngått å løpe på kjedelige tredemøller i store treningssentre, der man trener for seg selv og ikke har sosial kontakt med andre utøvere. I stedet har han funnet motivasjon og fellesskap i den harde treningsformen CrossFit. Han mener det passer ham som hånd i hanske.

Til vanlig har Anders en stillesittende kontorjobb ved Balcos kontor i Oslo, noe han kjenner i kroppen etter en lang dag. Til tross for dette vitner han om at kroppen hans føles veldig bra takket være den regelmessige og allsidige treningen. Leddene og musklene hans er mer smidige og mindre stive.

I vinter deltok Anders på det norske uttaket til VM i Functional Fitness, og han klarte å kvalifisere seg som Norges representant til VM i Vancouver i Canada. Anders konkurrerer i klassen Herrer +65.

Verdensmester – Anders Hahne
Verdensmester – Anders Hahne
Verdensmester – Anders Hahne

VM-konkurransen ble avgjort i månedsskiftet september/oktober 2023.

Kollegene i Balco forteller at Anders er en glad og sosial medarbeider, og de ser på ham som et forbilde for engasjement og utholdenhet innen treningen. I forkant av VM i Functional Fitness økte han treningsmengden, og da han gikk om bord i flyet til Vancouver, var han i strålende form.

Den allsidige treningen og den harde innsatsen i CrossFit-boksen bar frukter, og nå kan Anders stolt kalle seg verdensmester i aldersklassen sin. Som vi pleier å si – «Once a champ – always a champ».

Vår egen verdensmester

Vi hos Balco er ekstremt stolte over Anders, og vi vil gratulere vår egen verdensmester med den fantastiske prestasjonen.


Balco – din balkongprodusent, og nå også hjemmet til en verdensmester!


Kontakt oss

Balco er størst i Europa på innglassede og åpne balkonger. Kontakt en av våre selgere for å få rask og personlig service.

Totalentreprise -vi tar ansvar hele veien

Balco er markedsledende i bransjen – vi utvikler, produserer, selger og er ansvarlig for monteringen av våre egenproduserte åpne og innglassede balkongsystemer. Våre balkongsystemer brukes i nyproduksjon, renovering og ferdigstilling av balkonger. Vårt brede kundesegment inkluderer blant annet borettslag, sameier, kommunale boligselskaper, private eiendomseiere, arkitekter og utbyggere. Hovedkontoret med egen produksjonsenhet er i Växjö i Småland, og vi har datterselskaper i Danmark, Finland, England, Tyskland, Polen og Nederland.

Mer informasjon om Innglassede balkonger, Åpne balkonger, Svalganger og Balkongrehabilitering

Åpne balkonger fra Balco Utsikten Nacka Balkong 349x254
Åpne Balkonger fra Balco
Balco balkonger Innglassning av balkong svalganger glass til balkong
Innglassede balkonger fra Balco

Abonner på vårt nyhetsbrev!

Få løpende informasjon om våre produkter og løsninger for borettslag, kommunale boligselskaper, private eiendomsbesittere, arkitekter og byggherrer.