Menu

Språk:

Tips til din balkong

Snart er våren og varmen her. Vi i Balco deler våre beste tips til din balkong. 

Sett farge på balkongen og bland forskjellige teksture.

Sett farge på balkongen med fargerike og mønstrede krukker, stolputer og tepper og du får en nydelig og innbydende oase å nyte av. Velg gjerne detaljer med ulike teksturer for å fornye, uten å måtte bytte ut alt interiør på balkongen. Et fint tips er å investere i noen fargerike glass, kopper og små tallerkener som gjør kaffepausen på balkongen ekstra delikat.

Skap en grønn oase på balkongen

En annen effektiv måte å live opp balkongen på er planter, av alle slag. Bland grønne og fargerike planter for enkelt å skape interessante kontraster. Har du en balkong med mye plass kan du bruke større potter til å dyrke både blomster og krydder (ikke glem å beskytte bunnen slik at gulvet eller balkongteppet blir ødelagt). Har du en balkong av det mindre slaget? Utnytt heller høyden. Stable eplekasser vertikalt slik at du kan sette planter både i og på toppen av boksen for å skape grønt liv i ulike nivåer på balkongen. Et annet triks er å få tak i en blomstertrapp eller blomsterstativ med plass til flere potter. Har du barn eller kjæledyr? Husk å ikke lage en enhet som er for høy som kan klatres.

Det første trinnet kan være å spørre blomsterhandlerpersonalet om råd og tips om planter. Er det en åpen balkong hvor plantene skal tåle litt frost om våren, eller en innglasset balkong hvor det kan bli varmt i solen i sommermånedene?

Tips til din balkong fra Balco
Tips til din balkong

Lys opp sommerkveldene

Den norske sommeren byr på lyse sommerkvelder og det resulterer i herlige stunder på balkongen og sammen med noen lyskilder skaper du en hyggelig atmosfære. Balco liker solcellelamper litt ekstra og disse er snillere mot miljøet og strømregningen. Et annet pluss er at disse lampene ikke utgjør like stor brannfare som stearinlys. Har du åpen balkong kan du bruke en lyssløyfe som du enkelt vikler rundt balkongrekkverket.

I dag finnes det et bredt utvalg av god solcellebelysning i de fleste større butikker og kjøpesentre til en rimelig penge. Ta en tur innom lysavdelingen neste gang du handler og sjekk utvalget.

Vi i Balco ønsker deg en fantastisk vår og sommer på balkongen.


Kontakt oss hvis du har spørsmål om balkonger

Balco er størst i Europa på innglassede og åpne balkonger. Kontakt en av våre selgere for å få rask og personlig service.

Totalentreprise – vi tar ansvar hele veien

Balco er markedsledende i bransjen – vi utvikler, produserer, selger og er ansvarlig for monteringen av våre egenproduserte åpne og innglassede balkongsystemer. Våre balkongsystemer brukes i nyproduksjon, renovering og ferdigstilling av balkonger. Vårt brede kundesegment inkluderer blant annet borettslag, sameier, kommunale boligselskaper, private eiendomseiere, arkitekter og utbyggere. Hovedkontoret med egen produksjonsenhet er i Växjö i Småland, og vi har datterselskaper i Danmark, Finland, England, Tyskland, Polen og Nederland.

Mer informasjon om Innglassede balkonger, Åpne balkonger, Svalganger og Balkongrehabilitering

Balco Utsikten Nacka Balkong 349x254
Åpne balkonger fra Balco

Balco balkonger Innglassning av balkong svalganger glass til balkong
Innglassede balkonger fra Balco

Abonner på vårt nyhetsbrev!

Få løpende informasjon om våre produkter og løsninger for borettslag, kommunale boligselskaper, private eiendomsbesittere, arkitekter og byggherrer.