Menu

Språk

NO DK NL DE PL EN CH SV FI

Se Balcos Balkonger hos HSB Brf Kaverös

I 2015 kom HSB Brf Kaverös i kontakt med Balco. Initiativet kom fra borettslaget som hadde startet prosessen med å finne ut hvordan man skulle renovere balkongene. En betonginspeksjon viste at betongen i balkongplatene var dårlig og at armeringen og innfestninger var rustangrepet.

Styret til HSB Brf Kaverös orienterte seg i markedet, med spørsmålet om ”Hvilke mulige løsninger finnes det?” Flere entreprenører, tekniske løsninger og byggemetoder ble sammenlignet. En ekstern konsulent ble ansatt for å sammenligne anbud og avklare mulighetene for prosjektet.

– Det var mye å ta i betraktning, sier Christina Nilsson, styreleder, HSB Brf Kaverös. Vi ble møtt med mange forskjellige alternativer. Alt fra renovering og restaurering av de åpne balkongene til å skifte ut og lage større og innglassede balkonger.

Balcos Balkonger hos HSB Brf Kaverös

Christina Nilsson forteller at de valgte Balco på bakgrunn av de gode referansene Balco har. I tillegg kan Balco tilby en totalentreprise med kort byggetid. Også en dokumentert lang levetid av Balcos betong- og glassystemer var viktige faktorer i vurderingen. Til slutt valgte borettslaget å fjerne alle balkongdekker og mellomvegger. Dette for å sikre at all dårlig betong inne i balkongdelen ble fjernet.

Klikk på bildet nedenfor for å se mer om HSB Brf Kaverös balkongtur med Balco.

Se Balcos Balkonger hos HSB Brf Kaverös
Se Balcos Balkonger hos HSB Brf Kaverös

Kontakt oss hvis du har spørsmål om balkonger

Balco er størst i Europa på innglassede og åpne balkonger. Kontakt en av våre selgere for å få rask og personlig service.

Totalentreprise – vi tar ansvar hele veien

Balco er markedsledende i bransjen – vi utvikler, produserer, selger og er ansvarlig for monteringen av våre egenproduserte åpne og innglassede balkongsystemer. Våre balkongsystemer brukes i nyproduksjon, renovering og ferdigstilling av balkonger. Vårt brede kundesegment inkluderer blant annet borettslag, sameier, kommunale boligselskaper, private eiendomseiere, arkitekter og utbyggere. Hovedkontoret med egen produksjonsenhet er i Växjö i Småland, og vi har datterselskaper i Danmark, Finland, England, Tyskland, Polen og Nederland.

Mer informasjon om Innglassede balkonger, Åpne balkonger, Svalganger og Balkongrehabilitering

Balco Balkong Innglassede balkonger Tips til din balkong
Se Balcos Balkonger

Balco balkonger Innglassning av balkong svalganger glass til balkong
Innglassede balkonger fra Balco

Abonner på vårt nyhetsbrev!

Få løpende informasjon om våre produkter og løsninger for borettslag, kommunale boligselskaper, private eiendomsbesittere, arkitekter og byggherrer.