Menu

Språk:

Anders feirer 25 år med Balco

Anders Hahne feirer 25 år med Balco: En verdensmester og verdsatt kollega!

Anders Hahne hylles for sine 25 år hos Balco i Oslo, hvor han har vært en fantastisk kollega og en inspirasjon. Som regjerende verdensmester i Functional Fitness har Anders vist at engasjement og hardt arbeid betaler seg, både profesjonelt og personlig.

Anders feirer 25 år med Balco i Oslo
Anders feirer 25 år med Balco
Anders feirer 25 år med Balco i Oslo
Anders er også verdensmester i Functional Fitness

Han er nå hedret med en plass i Balco Veteranene. Feiringen inkluderte en oppmerksomhet fra Balcos administrerende direktør i Norge, Per-Erik, med gaver og et diplom for å feire Anders’ eksepsjonelle bidrag til selskapet.


Kontakt Balco

Balco er størst i Europa på innglassede og åpne balkonger. Kontakt en av våre selgere for å få rask og personlig service.

Totalentreprise -vi tar ansvar hele veien

Balco er markedsledende i bransjen – vi utvikler, produserer, selger og er ansvarlig for monteringen av våre egenproduserte åpne og innglassede balkongsystemer. Våre balkongsystemer brukes i nyproduksjon, renovering og ferdigstilling av balkonger. Vårt brede kundesegment inkluderer blant annet borettslag, sameier, kommunale boligselskaper, private eiendomseiere, arkitekter og utbyggere. Hovedkontoret med egen produksjonsenhet er i Växjö i Småland, og vi har datterselskaper i Danmark, Finland, England, Tyskland, Polen og Nederland.

Mer informasjon om Innglassede balkonger, Åpne balkonger, Svalganger og Balkongrehabilitering

Balco Utsikten Nacka Balkong 349x254
Åpne Balkonger fra Balco
Balco balkonger Innglassning av balkong svalganger glass til balkong
Innglassede balkonger fra Balco

Abonner på vårt nyhetsbrev!

Få løpende informasjon om våre produkter og løsninger for borettslag, kommunale boligselskaper, private eiendomsbesittere, arkitekter og byggherrer.