Menu

Språk:

God Jul & Godt Nytt År!

I den magiske tiden da julens ånd omfavner oss, forestill deg et øyeblikk av stillhet på en innglasset og energieffektiv balkong, hvor Nissen smilende nyter roen uten trafikkstøy og forstyrrende lyder.

Her møtes tradisjon og teknologi når familien sover godt i den trygge beskyttelsen av et forbedret termisk innendørsklima, og Nissen legger frem julegavene under treet.

Med ønsker om en gledelig jul og et nytt år fylt av harmoni og varme.

Balco AS ønsker med dette alle nye, kommende og eksisterende kunder, rådgivere, samarbeidspartnere og relasjoner en riktig God Jul & Godt Nytt År!

Kontakt Balco

Balco er størst i Europa på innglassede og åpne balkonger. Kontakt en av våre selgere for å få rask og personlig service.

Totalentreprise – Balco tar ansvar hele veien

Balco er markedsledende i bransjen – vi utvikler, produserer, selger og er ansvarlig for monteringen av våre egenproduserte åpne og innglassede balkongsystemer. Våre balkongsystemer brukes i nyproduksjon, renovering og ferdigstilling av balkonger. Vårt brede kundesegment inkluderer blant annet borettslag, sameier, kommunale boligselskaper, private eiendomseiere, arkitekter og utbyggere. Hovedkontoret med egen produksjonsenhet er i Växjö i Småland, og vi har datterselskaper i Danmark, Finland, England, Tyskland, Polen og Nederland.

Mer informasjon om Innglassede balkonger, Åpne balkonger, Svalganger og Balkongrehabilitering

Åpne Balkonger fra Balco
Åpne Balkonger fra Balco
Innglassede balkonger fra Balco
Innglassede balkonger fra Balco

Abonner på vårt nyhetsbrev!

Få løpende informasjon om våre produkter og løsninger for borettslag, kommunale boligselskaper, private eiendomsbesittere, arkitekter og byggherrer.