Menu

Språk:

PÅ GRUNN AV COVID-19 / KORONAVIRUS

Bolig2020 er utsatt på grunn av Covid-19.

På grunn av Covid-19 vil Bolig2020 utsette hendelsene til april og vil ta en ny beslutning avhengig av hvordan situasjonen ser ut da.

Som selskap er det mye vi kan gjøre for å begrense spredningen av Covid-19. Balcos ledelse overvåker utviklingen av Covid-19 nøye og sender kontinuerlig ut informasjon internt. Våre retningslinjer er basert på rådene som er opprettet av FHI.

Les mer om Bolig2020 og oppdateringer om messer her.


Kontakt oss

Balco er størst i Europa på innglassede og åpne balkonger. Kontakt en av våre selgere for å få rask og personlig service.

Totalentreprise – vi tar ansvar hele veien

Balco er markedsledende i bransjen – vi utvikler, produserer, selger og er ansvarlig for monteringen av våre egenproduserte åpne og innglassede balkongsystemer. Våre balkongsystemer brukes i nyproduksjon, renovering og ferdigstilling av balkonger. Vårt brede kundesegment inkluderer blant annet borettslag, sameier, kommunale boligselskaper, private eiendomseiere, arkitekter og utbyggere. Hovedkontoret med egen produksjonsenhet er i Växjö i Småland, og vi har datterselskaper i Danmark, Finland, England, Tyskland, Polen og Nederland.

Mer informasjon om Innglassede balkonger, Åpne balkonger, Svalganger og Balkongrehabilitering

Balco Utsikten Nacka Balkong 349x254
Bolig2020 er utsatt på grunn av Covid-19.

Balco balkonger Innglassning av balkong svalganger glass til balkong
Innglassede balkonger fra Balco

Abonner på vårt nyhetsbrev!

Få løpende informasjon om våre produkter og løsninger for borettslag, kommunale boligselskaper, private eiendomsbesittere, arkitekter og byggherrer.