Menu

Språk:

Ny grafisk profil gir oss et kreativt rammeverk

I takt med at vi vokser, oppstår behovet for et ensartet grafisk uttrykk som er lett å gjøre seg kjent med. Derfor har vi valgt å oppdatere og justere vårt grafiske formspråk. Vi er glade for endelig å kunne dele noe av det vi har laget og forklare hvorfor.

Vi har oppdatert logo, farger, skrifttyper og formspråk i form av bilder og skisser. Vi ønsket ikke å miste arven vår i prosessen, så vi har fokusert på å fange kjernen i det Balco alltid har vært. Vi er fremdeles det samme balkongselskapet fra Småland, men litt bedre rustet for fremtiden.

Ny grafisk profil gir oss et kreativt rammeverk.
Ny grafisk profil gir oss et kreativt rammeverk.

Vår historie former oss fremdeles i dag

Våren 1987 fikk Lasse Björkman vite at det var planer om å bygge 500 balkonger i Växjö. Det kan jeg løse, tenkte Lasse og tok skissen sin og syklet ned til prosjektet i byen. Dette ble vårt første prosjekt og starten på Balcos reise.

• Vi har brukt skissen som verktøy siden det, og nå gir vi den mer plass til å representere Balco. Skissene kan fungere som abstrakte mønstre, men de kan også beskrive metoden vår eller forskjellige prosjekter.

• Vi lar fortsatt vår gule farge være identitetsbærer, men vi har nå lagt til en ny palett som komplement. Fargepaletten er basert på fargepar der to og to farger hører sammen.

• Våre skrifttyper er også byttet ut. Dette for å få et bedre samspill med vår tonalitet og det grafiske uttrykket. Hovedskriften er Barlow, som kombineres med Adobe Caslon.

• Logoen er justert for å gjøre den mer anvendelig i et bredere omfang. Vi har rettet opp de forskjellige elementene i logoen og strammet inn på antall tilgjengelige varianter.

Alle de forskjellige delene, som logo, fargepalett, typografi og grafiske elementer, holder oss konsekvente i all kommunikasjon og gjør oss gjenkjennelige uansett hvor vi synes.

Et kreativt rammeverk

Vårt nye designspråk gjør det mulig for oss å bruke et kreativt uttrykk innenfor en konsistent struktur. Det vil gi oss de riktige forutsetningene for å bevare formspråket vårt, samtidig som det gir oss rom for kreativ frihet. Med dette ser vi frem til å fortsette å vokse som ledende aktør innenfor balkongindustrien.


Kontakt oss

Balco er størst i Europa på innglassede og åpne balkonger. Kontakt en av våre selgere for å få rask og personlig service.

Totalentreprise – vi tar ansvar hele veien

Balco er markedsledende i bransjen – vi utvikler, produserer, selger og er ansvarlig for monteringen av våre egenproduserte åpne og innglassede balkongsystemer. Våre balkongsystemer brukes i nyproduksjon, renovering og ferdigstilling av balkonger. Vårt brede kundesegment inkluderer blant annet borettslag, sameier, kommunale boligselskaper, private eiendomseiere, arkitekter og utbyggere. Hovedkontoret med egen produksjonsenhet er i Växjö i Småland, og vi har datterselskaper i Danmark, Finland, England, Tyskland, Polen og Nederland.

Mer informasjon om Innglassede balkonger, Åpne balkonger, Svalganger og Balkongrehabilitering

Balco Utsikten Nacka Balkong 349x254
Ny grafisk profil gir oss et kreativt rammeverk.
Balco balkonger Innglassning av balkong svalganger glass til balkong
Innglassede balkonger fra Balco

Abonner på vårt nyhetsbrev!

Få løpende informasjon om våre produkter og løsninger for borettslag, kommunale boligselskaper, private eiendomsbesittere, arkitekter og byggherrer.