Menu

Språk:

Hvorfor innglassing?

Når man ikke har benyttet balkongen hele vinteren så ønsker man å raskt få ryddet og pusset opp på balkongen når de første solstrålene kommer på vårparten. Tørre blader og annet som kommer flyvende skal fjernes slik at balkongmøblene, som hentes opp fra kjelleren, kommer på plass. Slik er det år etter år.

Med en åpen, ubeskyttet balkong, som vi bruker når det er fint vær noen få dager i året, vil balkongdekket etter hvert også bli dårlig. Armeringsjernet begynner å ruste og sprekkdannelser og frostsprengning kan føre til at biter av betongen løsner. Vanligvis er det nødvendig med vedlikehold cirka hvert 15. år. Det verste er at vedlikeholdsbehovet ikke alltid er synlig.

Når man trenger å gjøre noe med balkongene er det bra å se på hvilke ulike alternativer og muligheter som finnes.

Hvorfor Innglasing - Balco

Hvorfor innglassing?

Mange er skeptisk til endring av det man har. Man tror også at leiligheten blir mørkere når man glasser inn balkongen, men det kan faktisk bli lysere inne i leiligheten når man erstatter den heldekkende brystningen med glass. Selv ikke-gjennomsiktig glass slipper gjennom mer enn 70 % lys. Glasset i brystningen er lamellglass som slag-testes på fabrikken. Farget folie mellom glasskivene gir mange fargevalg. Opalisert glass brukes ofte for å beskytte mot innsyn. Man vil jo ikke sitte på utstilling når man nyter solen på balkongen.

Med en innglasset balkong kan man dessuten bruke balkongen større deler av året. En innglasset balkong forlenger sommeren og gjør vinteren kortere, noe som gir beboerne en bedret livskvalitet. Bak innglassingen viser årstidene kun sine beste sider. Under den varme årstiden kan innglassingen foldes helt ut til siden som blir en helt vanlig åpen balkong! Det å omslutte balkongen med glass er en langsiktig investering som ikke bare er koselig, men som også beskytter balkongen mot regn, snø og is og reduserer vedlikeholdet enormt.  Innglassing er et vedlikeholdsfritt alternativ til tradisjonell rehabilitering som øker levetiden med inntil 50 år og beskytter fasadene, som dermed også trenger mindre vedlikehold, tilnærmet null. Dette øker også verdien på leiligheten. Videre har innglassingen en isolerende effekt og gir betraktelig energibesparelse. I tillegg reduseres støy utenfra.

Ønsker du å få mer informasjon om våre balkongløsninger? Vennligst kontakt vårt salgsteam her.

Les mer om våre innglassede balkonger.


Kontakt oss

Balco er størst i Europa på innglassede og åpne balkonger. Kontakt en av våre selgere for å få rask og personlig service.

Totalentreprise – vi tar ansvar hele veien

Balco er markedsledende i bransjen – vi utvikler, produserer, selger og er ansvarlig for monteringen av våre egenproduserte åpne og innglassede balkongsystemer. Våre balkongsystemer brukes i nyproduksjon, renovering og ferdigstilling av balkonger. Vårt brede kundesegment inkluderer blant annet borettslag, sameier, kommunale boligselskaper, private eiendomseiere, arkitekter og utbyggere. Hovedkontoret med egen produksjonsenhet er i Växjö i Småland, og vi har datterselskaper i Danmark, Finland, England, Tyskland, Polen og Nederland.

Mer informasjon om Innglassede balkonger, Åpne balkonger, Svalganger og Balkongrehabilitering

Balco Utsikten Nacka Balkong 349x254
Hvorfor innglassing

Balco balkonger Innglassning av balkong svalganger glass til balkong
Innglassede balkonger fra Balco

Abonner på vårt nyhetsbrev!

Få løpende informasjon om våre produkter og løsninger for borettslag, kommunale boligselskaper, private eiendomsbesittere, arkitekter og byggherrer.