Menu

Språk:

#connect2earth med Balco

Slå av lysene! På lørdag mellom 20:30 og 21:30 lokal tid vil Balco stenge ned nettstedet vårt for å bli med i verdens største miljømanifestasjon – Earth Hour.

Earth hour er det første skrittet mot å gjøre naturen viktig. Vi er generasjonen som vet hvordan vi lever ødelegger planeten vår, og vi kan gjøre noe med det sammen. Earth Hour 2019 handler om å bygge massebevissthet om hvorfor naturen er viktig – vi er avhengige av naturen og kan ikke overleve uten den. Å slå av lysene i én time viser verden at mennesker over hele verden faktisk bryr seg og at vi er med på å skape en grønnere fremtid.

#connect2earth


Kontakt oss

Balco er størst i Europa på innglassede og åpne balkonger. Kontakt en av våre selgere for å få rask og personlig service.

Totalentreprise -vi tar ansvar hele veien

Balco er markedsledende i bransjen. Vi utvikler, produserer, selger og er ansvarlig for monteringen av våre egenproduserte åpne og innglassede balkongsystemer. Våre balkongsystemer brukes i nyproduksjon, renovering og ferdigstilling av balkonger. Vårt brede kundesegment inkluderer blant annet borettslag, sameier, kommunale boligselskaper, private eiendomseiere, arkitekter og utbyggere. Hovedkontoret med egen produksjonsenhet er i Växjö i Småland, og vi har datterselskaper i Danmark, Finland, England, Tyskland, Polen og Nederland.

Mer informasjon om Innglassede balkonger, Åpne balkonger, Svalganger og Balkongrehabilitering

Abonner på vårt nyhetsbrev!

Få løpende informasjon om våre produkter og løsninger for borettslag, kommunale boligselskaper, private eiendomsbesittere, arkitekter og byggherrer.