Menu

Språk:

Camilla Ekdahl er utnevnt til administrerende direktør og konsernsjef for Balco Group AB 

Styret har utnevnt Camilla Ekdahl til administrerende direktør og konsernsjef i Balco Group AB. 

– Vi har gjort en grundig jobb i rekrutteringsprosessen, med mange kvalifiserte kandidater i en grundig og omfattende prosess som har omfattet både eksterne og interne kandidater. Camilla oppfyller alle kravene våre og har i sin nåværende rolle dessuten vist hvilken kapasitet hun har. Styret er overbevist om at hun er den rette til å fortsette arbeidet med å ta Balcos strategi til neste nivå med lønnsom vekst og utvikling. Hennes kunnskap om virksomhetene i kombinasjon med en høyt verdsatte evne til å lede og bygge team på en engasjert måte gjør henne helt riktig for stillingen. – Jeg gleder meg veldig til å fortsette å jobbe sammen med Camilla, sier Ingalill Berglund, styreleder i Balco Group.

I litt over tre år har Camilla vært COO i konsernet og administrerende direktør for det største selskapet i konsernet, Balco AB. Siden 1. september 2022 har hun vært konstituert konsernsjef.

– Jeg er utrolig glad og stolt over tilliten. Balco Group er et veldig spennende og interessant selskap som hele tiden ligger i forkant for å finne innovative løsninger og hjelpe kundene med å få et bedre bomiljø. Jeg ser frem til å få mulighet til å fortsette å utvikle selskapet og iverksette planene våre sammen med våre kunnskapsrike ledere og medarbeidere, sier Camilla Ekdahl, administrerende direktør og konsernsjef i Balco Group.

For mer informasjon, kontakt:

Ingalill Berglund, styreleder, +46 73-026 19 16, ingalill.berglund@forsail.nu
Camilla Ekdahl, administrerende direktør og konsernsjef, +46 70-606 30 32, camilla.ekdahl@balco.se


Kontakt oss

Balco er størst i Europa på innglassede og åpne balkonger. Kontakt en av våre selgere for å få rask og personlig service.

Totalentreprise -vi tar ansvar hele veien

Balco er markedsledende i bransjen – vi utvikler, produserer, selger og er ansvarlig for monteringen av våre egenproduserte åpne og innglassede balkongsystemer. Våre balkongsystemer brukes i nyproduksjon, renovering og ferdigstilling av balkonger. Vårt brede kundesegment inkluderer blant annet borettslag, sameier, kommunale boligselskaper, private eiendomseiere, arkitekter og utbyggere. Hovedkontoret med egen produksjonsenhet er i Växjö i Småland, og vi har datterselskaper i Danmark, Finland, England, Tyskland, Polen og Nederland.

Mer informasjon om Innglassede balkonger, Åpne balkonger, Svalganger og Balkongrehabilitering

Balco Utsikten Nacka Balkong 349x254
Åpne Balkonger fra Balco
Balco balkonger Innglassning av balkong svalganger glass til balkong
Innglassede balkonger fra Balco

Abonner på vårt nyhetsbrev!

Få løpende informasjon om våre produkter og løsninger for borettslag, kommunale boligselskaper, private eiendomsbesittere, arkitekter og byggherrer.