Menu

Språk:

Balcos innglassingssystemer bidrar til økt trivsel og livskvalitet!

Det er umulig å unngå støy. Støy er blitt en del av vår hverdag, hvor vi enn befinner oss. Trafikk er den vanligste kilden til støy som påvirker oss mer enn vi enn vi tror. Eksponering av støy forstyrrer livets naturlige rytme og kan generere i generelle helseproblemer, søvnforstyrrelser, kognitive effekter, hørseltap, økt blodtrykk og hjerteproblemer.

En måte å redusere støynivået på, slik at du og din familie og øvrige seksjonseiere i blokken kan beskytte dere mot uønsket støy, er å få balkongene innglasset med en integrert løsning fra Balco. En innglasset balkong fra Balco reduserer støy med opptil 20 dB.

En integrert innglassing med rammer rundt glasslukene bidrar til å redusere støynivåene betydlig. For øret oppleves en reduksjon på 10 dB som en halvering av lydnivået.

Rambølls studie og målinger viser at et integrert innglassingssystem fra Balco reduserer lydnivået med opptil 20 dB. Reduksjonen det vises til er når du befinner deg ute på Balco-balkongen.

Støyreduksjon inne i leilighetene vil variere og er avhengig av flere forskjellige faktorer. For eksempel når huset er bygget og hvordan huset er bygget, bygningsmaterialer og kvalitet i fasader og vinduer.

Det er helt klart slik at et integrert innglassingssystem fra Balco bidrar til et lysere og hyggeligere oppholdsrom som bidrar til redusert støynivå og et trivelig miljø.

Hvis du vil vite mer, vennligst send en mail til balco@balco.no

Her kommer tre eksempler

Balco innglassede balkonger

Clyde Terrace, Forest Hill – London, Storbritannia

Med jernbanen som nærmeste nabo var støyforurensingen et kjempeproblem. Ved å glasse inn balkongene i Clyde Terrace, bidro Balco til at beboerne nå har et ekstra uteområde som kan brukes hele året og med vesentlig lavere støynivå.

Balco Innglassede balkonger

Mitros Housing Association. Wolfstraat, Utrecht, Nederland

Trehusene som ligger nær hovedvei og jernbane hadde problemer med støyforurensingen. Ved å innglasse balkongene bidro Balco samtidig med å fornye utseendet på husene med et nytt flott uttrykk som også bidratt til å minimere forurensingen.

Balco innglassede balkonger i Bergen

Balco Krohnsminde, Bergen, Norge

De fire høyblokkene i Krohnsminde, på Danmarksplass ligger langs den sørlige hovedleden inn til Bergen og var i stort behov for rehabilitering. Fasadene måtte rehabiliteres og i tillegg gjorde den hardt trafikkerte hovedleden det nødvendig med en støyreduserende innglassing.

I samarbeid med arkitekt Pål Jørgensen, utviklet Balco frem en attraktiv og funksjonell løsning. Resultatet var over alle forventninger. I tillegg til at de 180 beboerne nå kan nyte balkongen som en oase, beskyttet fra trafikkstøy, vær og vind, har man nå 3-4 ganger større balkonger enn hva man hadde tidligere. Staselige Krohnsminde er med sin flotte klimaskjerm et spennende blikkfang og en verdig inngangsport til byen.


Kontakt oss

Balco er størst i Europa på innglassede og åpne balkonger. Kontakt en av våre selgere for å få rask og personlig service.

Totalentreprise -vi tar ansvar hele veien

Balco er markedsledende i bransjen – vi utvikler, produserer, selger og er ansvarlig for monteringen av våre egenproduserte åpne og innglassede balkongsystemer. Våre balkongsystemer brukes i nyproduksjon, renovering og ferdigstilling av balkonger. Vårt brede kundesegment inkluderer blant annet borettslag, sameier, kommunale boligselskaper, private eiendomseiere, arkitekter og utbyggere. Hovedkontoret med egen produksjonsenhet er i Växjö i Småland, og vi har datterselskaper i Danmark, Finland, England, Tyskland, Polen og Nederland.

Mer informasjon om Innglassede balkonger, Åpne balkonger, Svalganger og Balkongrehabilitering

Abonner på vårt nyhetsbrev!

Få løpende informasjon om våre produkter og løsninger for borettslag, kommunale boligselskaper, private eiendomsbesittere, arkitekter og byggherrer.