Menu

Språk:

Balco fortsetter med å oppnå den høyeste kredittverdigheten

Høyeste kredittverdigheten

Hvert år utfører det globale byrået Dun & Bradstreet en kredittvurdering av svenske bedrifter. Vi er veldig stolte av at Balco, i over 10 år, har oppnådd den høyeste kredittverdigheten – AAA. Balco har vært aktiv i balkongindustrien i over 30 år, omsetningen i 2019 var 1221 MSEK, og Balco har dessuten nøkkeltall som er vesentlig over gjennomsnittet for bransjen. Det er en av grunnene til at Balco fortsetter med å få den høyeste kredittratingen – AAA.

Hva betyr dette for deg som kunde?

Det betyr at du får en trygg og stabil samarbeidspartner som hjelper deg gjennom hele byggeprosessen og holder et høyt kvalitetsnivå for alle delene av produksjonen.

Les gjerne mer om våre patenter og kvalitetsbevis.

Balco fortsetter med å oppnå den høyeste kredittverdigheten
Høyeste kredittverdigheten

Kontakt oss

Balco er størst i Europa på innglassede og åpne balkonger. Kontakt en av våre selgere for å få rask og personlig service.

Totalentreprise – vi tar ansvar hele veien

Balco er markedsledende i bransjen – vi utvikler, produserer, selger og er ansvarlig for monteringen av våre egenproduserte åpne og innglassede balkongsystemer. Våre balkongsystemer brukes i nyproduksjon, renovering og ferdigstilling av balkonger. Vårt brede kundesegment inkluderer blant annet borettslag, sameier, kommunale boligselskaper, private eiendomseiere, arkitekter og utbyggere. Hovedkontoret med egen produksjonsenhet er i Växjö i Småland, og vi har datterselskaper i Danmark, Finland, England, Tyskland, Polen og Nederland.

Mer informasjon om Innglassede balkonger, Åpne balkonger, Svalganger og Balkongrehabilitering

Balco Utsikten Nacka Balkong 349x254
Balco fortsetter med å oppnå den høyeste kredittverdigheten

Balco balkonger Innglassning av balkong svalganger glass til balkong
Innglassede balkonger fra Balco

Abonner på vårt nyhetsbrev!

Få løpende informasjon om våre produkter og løsninger for borettslag, kommunale boligselskaper, private eiendomsbesittere, arkitekter og byggherrer.