Menu

Språk:

BALCO FYLLER 30 ÅR!

Da Balco fyller 30 år i år feirer vi dette med å by på

 

 

 

  • Befaring med anbefalinger
  • Informasjonsmøte for borettslaget/sameiet
  • Utarbeidelse av fotomontasje

Styret tar kontakt med oss i Balco for befaring.

Send en mail til balco@balco.no

 

I Norge ble Balco AS etablert i september 1997 og har hittil levert nesten 30 000 balkonger fordelt på mer enn 300 prosjekter. Vi er ydmyke for den tilliten vår kunder og rådgivere viser oss og bestreber oss på å bli enda bedre. Les her om The Balco Story


Kontakt oss

Balco er størst i Europa på innglassede og åpne balkonger. Kontakt en av våre selgere for å få rask og personlig service.

Totalentreprise -vi tar ansvar hele veien

Balco er markedsledende i bransjen – vi utvikler, produserer, selger og er ansvarlig for monteringen av våre egenproduserte åpne og innglassede balkongsystemer. Våre balkongsystemer brukes i nyproduksjon, renovering og ferdigstilling av balkonger. Vårt brede kundesegment inkluderer blant annet borettslag, sameier, kommunale boligselskaper, private eiendomseiere, arkitekter og utbyggere. Hovedkontoret med egen produksjonsenhet er i Växjö i Småland, og vi har datterselskaper i Danmark, Finland, England, Tyskland, Polen og Nederland.

Mer informasjon om Innglassede balkonger, Åpne balkonger, Svalganger og Balkongrehabilitering

Balco Utsikten Nacka Balkong 349x254

Abonner på vårt nyhetsbrev!

Få løpende informasjon om våre produkter og løsninger for borettslag, kommunale boligselskaper, private eiendomsbesittere, arkitekter og byggherrer.