Menu

Språk:

Balco bidrar til å skape et landemerke i Bodø

Bodø360 blokket er 14 etasjer høyt med leiligheter fra etasje 5 og oppover. Uansett hvilken etasje du bor på, har du flott utsikt. Bodø360 er en spesiell bygning og vi på Balco er stolte over at det er våre innglassings-systemer som er montert på bygningen. De innglassede balkongene begynner fra etasjene 5. til 14. etasje. For prosjektet Bodø360 har Balco montert innglassingssystemet Sight, med klart glass i Twin®-lukene og brystningene, slik at beboerne kan nyte den fantastiske utsikten over Bodø. En innglasset balkong fra Balco forlenger balkongsesongen takket være bedre beskyttelse mot vær og vind.

Fordeler med Balcos innglassinger

I tillegg til fordelene som nevnt ovenfor, er det flere økonomiske fordeler ved å velge en innglasset balkong fra Balco. Med en innglasset balkong kan du faktisk spare penger. Balcos innglassede balkonger kan generere opp til 20% energireduksjon*. Innglassingen fungerer som en ekstra beskyttelse, hvilket reduserer behovet for fremtidige vedlikeholdskostnader mht. balkongdør-, vindus- og fasaderehabilitering. Vil du vite mer om våre innglassingssystemer og hva din eiendom kan tjene med på å investere i en innglassing? Kontakt en våre salgsrepresentanter

Fakta Bodø360

  • Totalentreprenør: Skanska AS
  • Antall etasjer: 14
  • 4 etasjer med kontorlokaler
  • Innglassingene på balkongene begynner fra etasje 5 og går opp til etasje 14
  • Balco har levert og montert Innglassingene på balkongene
  • Antall innglassinger: 63 stk. i ulike størrelser, fra 5,5 m2 til 11,5 m2
  • Innglassingssystem: Sight med Twin®-luker. Klart glass i brystningene. Valgt farge er RAL 9017 på aluminium og stål.

* Rambølls rapport viser at hvis minst 2/3 av fasaden i leiligheten er dekket av innglassede balkonger fra Balco (integrert innglassing og glassluker med rammer) kan man oppnå en energibesparelse på opptil 20%.


Kontakt oss hvis du har spørsmål om Bodø 360

Balco er størst i Europa på innglassede og åpne balkonger. Kontakt en av våre selgere for å få rask og personlig service.

Totalentreprise – vi tar ansvar hele veien

Balco er markedsledende i bransjen – vi utvikler, produserer, selger og er ansvarlig for monteringen av våre egenproduserte åpne og innglassede balkongsystemer. Våre balkongsystemer brukes i nyproduksjon, renovering og ferdigstilling av balkonger. Vårt brede kundesegment inkluderer blant annet borettslag, sameier, kommunale boligselskaper, private eiendomseiere, arkitekter og utbyggere. Hovedkontoret med egen produksjonsenhet er i Växjö i Småland, og vi har datterselskaper i Danmark, Finland, England, Tyskland, Polen og Nederland.

Mer informasjon om Innglassede balkonger, Åpne balkonger, Svalganger og Balkongrehabilitering

Balco Utsikten Nacka Balkong 349x254
Se mer av Balcos balkonger – Bodø 360

Balco balkonger Innglassning av balkong svalganger glass til balkong
Innglassede balkonger fra Balco

Abonner på vårt nyhetsbrev!

Få løpende informasjon om våre produkter og løsninger for borettslag, kommunale boligselskaper, private eiendomsbesittere, arkitekter og byggherrer.