Menu

Språk:

Vi støtter Rosabåndet i kampen mot brystkreft

Ingen kan gjøre alt, men alle kan gjøre noe!

Vi støtter Rosabåndet i kampen mot brystkreft.

Hver dag får mange kvinner en kreftmelding, og de aller fleste av oss har noen i nærheten som dør. Svenske kreftforeningens Pink Band-kampanje gjennomføres i oktober med sikte på å finansiere forskning, spre bevissthet om kreftforebygging og brystkreft, samt gjennomføre effektarbeid. Balco er en stolt sponsor av Cancer Funds Pink Band-kampanje og hjelper til med å male hele verden Pink!Kontakt oss

Balco er størst i Europa på innglassede og åpne balkonger. Kontakt en av våre selgere for å få rask og personlig service.

Totalentreprise -vi tar ansvar hele veien

Balco er markedsledende i bransjen – vi utvikler, produserer, selger og er ansvarlig for monteringen av våre egenproduserte åpne og innglassede balkongsystemer. Våre balkongsystemer brukes i nyproduksjon, renovering og ferdigstilling av balkonger. Vårt brede kundesegment inkluderer blant annet borettslag, sameier, kommunale boligselskaper, private eiendomseiere, arkitekter og utbyggere. Hovedkontoret med egen produksjonsenhet er i Växjö i Småland, og vi har datterselskaper i Danmark, Finland, England, Tyskland, Polen og Nederland.

Mer informasjon om Innglassede balkonger, Åpne balkonger, Svalganger og Balkongrehabilitering

Balco Utsikten Nacka Balkong 349x254
Åpne Balkonger fra Balco

Abonner på vårt nyhetsbrev!

Få løpende informasjon om våre produkter og løsninger for borettslag, kommunale boligselskaper, private eiendomsbesittere, arkitekter og byggherrer.