FOR BYGGENTREPRENØRER

Balco er totalleverandør av åpne og innglassede balkongsystemer, balkongrekkverk, trapper og tilbehør for nyproduksjon og prefab. Systemene våre kan dessuten brukes ved renovering eller komplettering av eksisterende balkonger. De siste årene har vi bygd opp et komplett sortiment av fleksible og kostnadseffektive løsninger som vi kan levere med korte ledetider. Balco fungerer også som profesjonell rådgiver og byggpartner på alle typer balkongprosjekter.

BALCO

Vår lange erfaring med å produsere og montere presisjonsproduserte balkonger av høy kvalitet gjør oss til en leverandør å regne med i alle ledd. Balcos ekspertteam arbeider i nært samarbeid med arkitekter og entreprenører for å levere de beste løsningene uansett bygningstype. Hvis du leter etter en spesiell type balkongrekkverk eller innglassing, kan du velge det produktet som passer best fra det brede sortimentet vårt. Eller du kan velge å samarbeide med vår Architectural Advisor, som bidrar med å finne frem til en løsning som er spesielt tilpasset den aktuelle eiendommen.

EGEN UTVIKLING OG EGEN PRODUKSJON

Vi designer og produserer alle balkongsystemene og alt balkongtilbehøret i våre egne fabrikker. Det gir oss mulighet til å presisjonsprodusere hvert eneste element på balkongen slik at det passer til målene og stilen på bygningen. Alle balkongproduktene holder svært høy kvalitet og oppfyller alle bransjens krav til sikkerhet og funksjon.

KOMPLETT SORTIMENT FOR NYPRODUKSJON OG PREFAB

I sortimentet finnes de skreddersydde prefabløsningene våre for byggere, alt fra enklere rekkverk og lette innglassinger til mer komplekse og innovative løsninger. Vi leverer også smijernsrekkverk i stål til både inn- og utvendige trapper og balkongrekkverk.

MULIGHETENE ER UENDELIGE

Alle våre balkongrekkverk kan leveres i valgfri farge, som standard ifølge RAL-skalaen og mot tillegg også ifølge NCS. Rekkverksrammene produseres i ren aluminium og kles deretter med ulike materialer, for eksempel stukkerte aluminiumsplater, perforerte aluminiumsplater i en mengde forskjellige mønstre, sikkerhetsglass i rammer eller uten vertikale profiler, med eller uten fargesetting. Laminatplater montert i rammer finnes i en mengde forskjellige standardfarger, og i tillegg har vi gitterrør som gir en mer åpen følelse. Vi tilbyr dessuten tilleggsprodukter som mellomskjermer, både brannsikre og vanlige, franske rekkverk og balkongtak.

 

KONTAKT OSS I DAG

De unike patentene som vi har utviklet over mange år, gjør produktene våre til de beste på markedet. Med Balcos system øker ikke bare brukskvaliteten på balkongene, men også verdien på eiendommen og dermed muligheten til å ta høyere leie.

Kontakt oss for å høre mer om sortimentet vårt.