Menu

Språk

NO DK NL DE PL EN CH SV FI

Vi vokser og ser etter en Distriktssjef

Høybygg, Kristiansand.

Balco er et vekstselskap som tilbyr innovative, patenterte og energisparende balkongløsninger av høy kvalitet. Våre kundetilpassede produkter bidrar til økt livskvalitet, sikkerhet og merverdi til beboere i boligblokker. Gjennom en effektiv salgsprosess styrer Balco hele verdikjeden – fra produksjon til levering. Balco ble grunnlagt i Växjö i 1987 og har over 430 ansatte, er markedsleder i Norden og opererer i en rekke markeder i Nord-Europa. Omsetningen i 2019 utgjorde 1.221 millioner svenske kroner. Balco er notert på Nasdaq Stockholm siden 2017.

Vi fortsetter vår satsning på det norske markedet, hvor vi har vært etablert siden 1980-tallet, og søker en distriktssjef for bearbeiding av borettslag og boligsameier.

Du vil jobbe med prosjektsalg av Balcos balkonger og tekniske løsninger, som er markedets absolutt beste. Du vil gjennom jevnlige kundekontakter, messer og arrangementer markedsføre våre åpne og innglassede balkongsystemer i det norske markedet.

Du vil komme innta en rådgivende rolle med kundene dine, hvor det i hvert eneste forprosjekt krever et solid beslutningsgrunnlag. Selvfølgelig tar du en aktiv del i kartlegging av markedet, og du deltar også i  tilbudsprosessen sammen med ansvarlig prosjektleder. Som distriktssjef i Balco jobber du sammen med andre distriktssjefer i et team der dere har et felles budsjett å levere, samtidig som du vil ha et individuelt ansvar for ditt tildelte distrikt. Du bør med andre ord like å være en del av et team, samtidig som du trives med å arbeide selvstendig.

Stillingen innebærer mye reising i ditt distrikt, og du kommer regelmessig til å besøke hovedkontoret i Växjö. Som distriktssjef i Balco driver du i prinsippet ditt eget selskap i selskapet og administrerer din egen tid, men du må regne med et antall overnattinger på hotell hver måned. Du vil ha ditt utgangspunkt fra kontoret i Oslo.

Vi ser etter deg med teknisk eller økonomisk bakgrunn og med noen års salgserfaring. Hvis du har jobbet med prosjektsalg og / eller i byggebransjen før, er det meritterende. Vi forutsetter at du har interesse og forståelse for tekniske løsninger.

Som person skal du være selvgående og målrettet, samtidig som du har en stor porsjon tålmodighet. Du bør trives med flere små avgjørelser enn færre større. Prosjektene på Balco som du vil selge ligger vanligvis i området 8 – 80 Mill. Andre viktige kjennetegn for å lykkes som selger hos oss er gründerånd, kreativitet og muligheten til å bygge langsiktige relasjoner både internt og eksternt.

Søknad
Eventuelle spørsmål om tjenesten besvares av daglig leder Per-Erik Sandberg, tlf. +46 708451048. Søknaden med en CV sendes via e-post til jobb@balco.se. Merk søknaden din med ”Distriktssjef Norge”. Søknadsfrist er 2020-10-11.

All kontakt fra annonsesalg, søk, rekruttering og bemanningsselskaper er påkrevd.