Rådgiver

FORDEL BALCO

Vi er ikke helt som andre balkongfirmaer. Ta for eksempel våre driftssikre innglassinger. Innglassede balkongsystemer fra Balco har en levetid på opptil 50 år, noe som gir lange avskrivningstider og en meget lav brukskostnad. En god investering, ganske enkelt.

BÆREKRAFTIG INVESTERING

Mange boligområder står foran store og dyre renoveringsbehov. Det er ikke bare balkongene som må pusses opp, men også fasader, vinduer og dører. Nå finnes det et bærekraftig alternativ til tradisjonell, kortsiktig renovering. Balco-metoden er et kostnadseffektivt svar på renoveringsbehovet for lang tid fremover. Gjennom å erstatte de eksisterende åpne balkongene med nye innglassede balkongplater øker ikke bare trivselen og anvendeligheten – fremtidig vedlikehold av både balkonger, fasader, vinduer og dører minimeres også.

KLIMABESKYTTENDE SKALL

De innglassede balkongene fungerer som klimabeskyttende skall for hele huset, noe som gir reduserte energikostnader, mindre vedlikeholdsbehov og mindre støy fra omgivelsene. Gjennom å dekke hele fasaden med Balcos innglassede balkongsystem skaper man en klimavegg. Uavhengige studier har vist at dette gir en energisparing på nesten 20 prosent. Balkongens spalter og luft fungerer nemlig som isolering, slik at den innkommende luften varmes opp før den når inn i leiligheten. Effekten blir mindre gulvtrekk og økt innendørstemperatur. Klimaveggen fjerner også renoveringsbehovet for både balkong, fasade, vinduer og dører.

Läs om våra olika inglasade balkongsystem, färger, glas och tillval.

På vår konstruktionsavdelning kan du få hjälp med konstruktionsritningar, beräkningar och annat som du behöver i ditt arbete.

FRA IDÉ TIL SLUTTBEFARING

Å investere i innglassede balkonger for en eiendom eller et helt boligområde er en stor beslutning. Med Balco får dere en trygg og stabil partner gjennom hele byggeprosessen, fra de første famlende spørsmålene frem til gjennomført garantibefaring. Vår lange erfaring, kombinert med en god og solid økonomi gjør oss til en trygg og stabil leverandør. Vi vil være her og ta ansvar for balkongsystemer i lang tid fremover.

SJEKKLISTE – HVA MAN MÅ TENKE PÅ

Det er vanskelig å sammenligne epler og pærer. Derfor har vi sammenstilt en liten sjekkliste som kan være til hjelp.

  • Kartlegg behovet for funksjoner: F.eks. omfatning av klimabeskyttelse og støydemping, ventilasjon, drenering, mulighet for å skyve elementer sammen på siden og/eller brette elementene for rengjøring.
  • Balkongenes størrelse: Større balkonger øker anvendeligheten og muliggjør høyere husleie.
  • Mulige leverandører:Finn ut hvilke leverandører som sannsynligvis kan oppfylle kravene deres.
  • Valg av entrepriseform: Undersøk om det er mest fordelaktig å kjøpe de innglassede balkongene av et spesialisert balkongfirma eller om de skal være del av et totalentreprise.