Menu

Språk:

Distriktssjef – Bergen, Stavanger og resten av Vestlandet

Vi fortsetter vår satsning på det norske markedet og søker en distriktssjef for bearbeiding av borettslag og boligsameier på Vestlandet. Du vil ha ditt utgangspunkt fra Balcos kontor i Bergen.

Du vil jobbe med prosjektsalg av Balcos balkonger og tekniske løsninger, som er markedets absolutt beste. De fleste prosjektene vi jobber med er innenfor rehabilitering, men nyproduksjon kan også forekomme. Prosjektene varierer mellom rene balkongprosjekter til større nøkkelferdige prosjekter, hvor det også kan forekomme ny fasadeløsning, vinduer, dører og solceller etc., alt ut fra kundens behov.

Du vil gjennom jevnlige kundekontakter, messer og arrangementer markedsføre våre åpne og innglassede balkongsystemer. Du vil ha en rådgivende rolle overfor dine kunder, hvor det i hvert eneste forprosjekt krever et solid beslutningsgrunnlag. Du tar en aktiv del i kartlegging av markedet, og er ansvarlig for tilbudsprosessen med støtte fra tiltenkt prosjektleder.

Som Distriktssjef i Balco

Som distriktssjef i Balco jobber du sammen med andre distriktssjefer i et team der dere har et felles budsjett å levere, samtidig som du vil ha et individuelt ansvar for ditt tildelte distrikt. Du bør med andre ord like å være en del av et team, samtidig som du trives med å arbeide selvstendig.

Stillingen innebærer mye reising i ditt distrikt, og du vil jevnlig besøke Norges hovedkontor i Oslo, hvor flertallet av dine kollegaer holder til. Videre vil du også besøke konsernets hovedkontor i Växjö, Sverige, for introduksjon og fortløpende videreutdanning. Som distriktssjef i Balco driver du i prinsippet ditt eget selskap i selskapet og administrerer din egen tid. Du må regne med et antall overnattinger på hotell hver måned.

Vi ser etter deg med teknisk eller økonomisk bakgrunn og med noen års salgserfaring. Hvis du har jobbet med prosjektsalg og / eller i byggebransjen før, er det meritterende. Vi forutsetter at du har interesse og forståelse for tekniske, økonomiske og bærekraftige løsninger.

Som person skal du være selvgående og målrettet, samtidig som du har en stor porsjon tålmodighet. Prosjektene på Balco som du vil selge ligger vanligvis i området 10 – 80 Mill. Andre viktige kjennetegn for å lykkes som selger hos oss er gründerånd, kreativitet og muligheten til å bygge langsiktige relasjoner både internt og eksternt.

Søknad

Eventuelle spørsmål om tjenesten besvares av daglig leder Per-Erik Sandberg, tlf. +46 708 451 048.
Søknaden med en CV sendes via e-post til jobb@balco.se. Merk søknaden din med ”Distriktssjef Bergen”. Søknadsfrist er 2023-06-18.


All kontakt fra annonsesalg, søk, rekruttering og bemanningsselskaper er uønsket.

Møt våre ansatte

Balco -vi tar ansvar hele veien

Balco er markedsledende i bransjen – vi utvikler, produserer, selger og er ansvarlig for monteringen av våre egenproduserte åpne og innglassede balkongsystemer. Våre balkongsystemer brukes i nyproduksjon, renovering og ferdigstilling av balkonger. Vårt brede kundesegment inkluderer blant annet borettslag, sameier, kommunale boligselskaper, private eiendomseiere, arkitekter og utbyggere. Hovedkontoret med egen produksjonsenhet er i Växjö i Småland, og vi har datterselskaper i Danmark, Finland, England, Tyskland, Polen og Nederland.

Mer informasjon om Innglassede balkonger, Åpne balkonger, Svalganger og Balkongrehabilitering

Abonner på vårt nyhetsbrev!

Få løpende informasjon om våre produkter og løsninger for borettslag, kommunale boligselskaper, private eiendomsbesittere, arkitekter og byggherrer.