Borettslag & Sameie

EN GOD INVESTERING

Det er deilig å sitte på en innglasset balkong og kose seg. Men Balcos innglassede systemer har også flere andre fordeler. I tillegg til at balkongen øker leilighetens verdi reduseres energikostnadene og balkongens levetid forlenges med opptil 50 år. Det er vanskelig å tenke seg en hyggeligere investering.

Her kan du lese mer om alle fordelene med innglassede balkongsystemer.

REHABILITERINGSBEHOV

Utendørsmiljøet utsetter betongen i åpne balkonger for store belastninger. Beboerne har ofte ingen anelse om hvor dramatisk dette kan påvirke balkongens sikkerhet og levetid.

BALKONGER FRA BALCO – ROM MED UTSYN

Vi er ikke helt som andre balkongfirmaer. Ta for eksempel våre driftssikre innglassinger. Innglassede balkongsystemer fra Balco har en levetid på opptil 50 år, noe som gir lange avskrivningstider og en meget lav brukskostnad. En god investering, ganske enkelt.

SMARTE TEKNISKE LØSNINGER

Det sies at ingen kjede er sterkere enn sitt svakeste ledd. Derfor legger vi stor vekt på å hele tiden videreutvikle våre produkter. Iblant er forbedringene knapt synlige, men vi vet at selv den minste detalj kan bety mye for helheten. Våre kunder utfordrer oss også stadig gjennom nye spørsmål og ønsker – og vi liker utfordringer!

BALCO PATENT

Ettersom Balco tar ansvar for hele prosessen fra utvikling til godkjent sluttmontering, nyter du godt av vår omfattende erfaring gjennom hele arbeidsgangen. Om vi føler at noe kan gjøres på en enda bedre måte, slår vi oss ikke til ro før vi har funnet en løsning. Det betyr at vi har utviklet mange unike patenter opp gjennom årene, og disse får du med på kjøpet når du velger å samarbeide med oss.

 

INSPIRASJON

Inglasade balkonger förbättrar både inne- och utomhusmiljön. Här får du tips och idéer om hur du kan förnya ditt hem samtidigt som du sparar pengar.

STORE MULIGHETER

Hvert prosjekt er unikt, og løsningene må tilpasses bygningens spesielle forutsetninger. Balcos innglassede balkongsystemer gir store valgmuligheter når det gjelder utforming, drenering, elementer, glass, farger og materialer. Denne fleksibiliteten er en viktig ressurs for arkitekter, som raskt kan realisere ideene sine ved hjelp av våre ulike systemer og tilbehør. Balco har også flere patenter som gir systemene unike fordeler.

Les om våre ulike innglassede balkongsystemer, farger, glass og tilbehør.

Førebild, Vadmyra Brl, Bergen

 

Etterbild, Vadmyra Brl, Bergen