Menu

Språk:

Balco hjelper kundene med å bli mer energieffektive

Balco tar ting til et nytt nivå og har leid inn en energistrateg, slik at vi kan hjelpe kundene med bærekraftspørsmål. Nisse Larsson, som har fått den nye rollen, skal i hovedsak arbeide med energibesparende tiltak for kundenes eiendommer.

Energistrateg

Balco er en av Europas største produsenter av innglassede og åpne balkonger. Det har skjedd mye siden selskapet ble startet i 1987. I dag har vi virksomhet i åtte land, vi har mer enn 500 ansatte, og de største kundene våre er borettslag, utleieboliger og entreprenører. Nå utvider vi virksomheten ytterligere ved å ansette en energistrateg, som er en helt ny rolle hos oss i Balco. 

Lang erfaring

Nisse Larsson skal lede det strategiske energiarbeidet og skape en helhetlig oversikt over kundens eiendom og energibehov. Han hjelper kundene med å forbedre energieffektiviteten og følge opp resultatene. Nisse har lang erfaring, og han har gjennomført en rekke energioptimaliseringer ved utallige eiendommer i Sverige.

Hjelpe Balcos kunder

«Balco tilbyr kunden en helhetlig løsning og tar seg av hele prosjektet», sier Nisse. Utgangspunktet vårt er eiendommens vedlikeholdsplan. Vi går gjennom behovene og alternativene for den aktuelle eiendommen. Vi har tradisjonelt jobbet med balkonger og fasader, men nå tilbyr vi også andre ting, som solcelleanlegg og optimalisering av ventilasjonsanlegg. Balco kan også bistå med målinger knyttet til individuell strømmåling og fakturering, noe som innebærer at vi måler forbruket ava varmtvann og strøm for hver leilighet. 

«Jeg gleder meg virkelig til å hjelpe Balcos kunder med å bli mer klimasmarte», sier Nisse.


Kontakt oss

Balco er størst i Europa på innglassede og åpne balkonger. Kontakt en av våre selgere for å få rask og personlig service.

Totalentreprise -vi tar ansvar hele veien

Balco er markedsledende i bransjen – vi utvikler, produserer, selger og er ansvarlig for monteringen av våre egenproduserte åpne og innglassede balkongsystemer. Våre balkongsystemer brukes i nyproduksjon, renovering og ferdigstilling av balkonger. Vårt brede kundesegment inkluderer blant annet borettslag, sameier, kommunale boligselskaper, private eiendomseiere, arkitekter og utbyggere. Hovedkontoret med egen produksjonsenhet er i Växjö i Småland, og vi har datterselskaper i Danmark, Finland, England, Tyskland, Polen og Nederland.

Mer informasjon om Innglassede balkonger, Åpne balkonger, Svalganger og Balkongrehabilitering

Balco Utsikten Nacka Balkong 349x254
Balco har ansatt en energistrateg
Innglassede balkonger  Balco
Innglassede balkonger fra Balco

Abonner på vårt nyhetsbrev!

Få løpende informasjon om våre produkter og løsninger for borettslag, kommunale boligselskaper, private eiendomsbesittere, arkitekter og byggherrer.