Menu

Språk:

Balco fortsetter å oppnå høyest kredittvurdering

Hvert år foretar det globale byrået Dun & Bradstreet en kredittvurdering av svenske selskaper. De siste ti årene har Balco oppnådd den høyeste kredittvurderingen – AAA. Balco har vært i balkongindustrien i over 30 år, har en omsetning på 989 MSEK i 2017 og kan vise økonomien over bransjens gjennomsnitt. Dette er årsakene til at Balco fortsetter å få høyest kredittvurdering – AAA

Hva betyr høyest kredittvurdering for deg?

Det betyr at du får en pålitelig og solid partner. Vi hjelper deg gjennom hele byggeprosessen, fra de første foreløpige spørsmålene til den endelige garantiinspeksjonen. Dette er en av grunnene til at Balco er Europas største navn på balkonger.

Høyest kredittvurdering

Kontakt oss hvis du har spørsmål om balkonger

Balco er størst i Europa på innglassede og åpne balkonger. Kontakt en av våre selgere for å få rask og personlig service.

Totalentreprise – vi tar ansvar hele veien

Balco er markedsledende i bransjen – vi utvikler, produserer, selger og er ansvarlig for monteringen av våre egenproduserte åpne og innglassede balkongsystemer. Våre balkongsystemer brukes i nyproduksjon, renovering og ferdigstilling av balkonger. Vårt brede kundesegment inkluderer blant annet borettslag, sameier, kommunale boligselskaper, private eiendomseiere, arkitekter og utbyggere. Hovedkontoret med egen produksjonsenhet er i Växjö i Småland, og vi har datterselskaper i Danmark, Finland, England, Tyskland, Polen og Nederland.

Mer informasjon om Innglassede balkonger, Åpne balkonger, Svalganger og Balkongrehabilitering

Balco Utsikten Nacka Balkong 349x254
Balco fortsetter å oppnå høyest kredittvurdering

Balco balkonger Innglassning av balkong svalganger glass til balkong
Innglassede balkonger fra Balco

Abonner på vårt nyhetsbrev!

Få løpende informasjon om våre produkter og løsninger for borettslag, kommunale boligselskaper, private eiendomsbesittere, arkitekter og byggherrer.