Menu

Språk:

Balco utvider!

Vi er veldig glade for å kunngjøre at Nils Whitehouse i dag har sluttet seg til det norske Balco-teamet som Distriktssjef. Nils er basert på vårt hovedkontor i Oslo, men vil selvfølgelig jobbe tett med hele Balco Norway-teamet, ledet av Daglig Leder i Balco AS, Per-Erik Sandberg.

Nils som er født og oppvokst i Oslo har nettopp flyttet med sin forlovede og to små barn til Sande i Vestfold. De siste 9 årene har Nils jobbet for Norges største fiber selskap og har jobbet som Account Manager mot bedrift de siste årene. På fritiden er han opptatt av trening, Formel 1 og sist men ikke minst sin lille familie.

Vi er glade for å ha Nils i gjengen og ønsker at han skal trives med oss i Balco!


Kontakt oss

Balco er størst i Europa på innglassede og åpne balkonger. Kontakt en av våre selgere for å få rask og personlig service.

Totalentreprise -vi tar ansvar hele veien

Balco er markedsledende i bransjen – vi utvikler, produserer, selger og er ansvarlig for monteringen av våre egenproduserte åpne og innglassede balkongsystemer. Våre balkongsystemer brukes i nyproduksjon, renovering og ferdigstilling av balkonger. Vårt brede kundesegment inkluderer blant annet borettslag, sameier, kommunale boligselskaper, private eiendomseiere, arkitekter og utbyggere. Hovedkontoret med egen produksjonsenhet er i Växjö i Småland, og vi har datterselskaper i Danmark, Finland, England, Tyskland, Polen og Nederland.

Mer informasjon om Innglassede balkonger, Åpne balkonger, Svalganger og Balkongrehabilitering

Abonner på vårt nyhetsbrev!

Få løpende informasjon om våre produkter og løsninger for borettslag, kommunale boligselskaper, private eiendomsbesittere, arkitekter og byggherrer.